PI 65 Ressurection 100x100 PI Sold.JPG

ANNEMIEKE VAN HAZENDONK

Postume expositie van Bossche schilderes Annemieke van Hazendonk


Wat doe je met je schilderijen als je weet dat je niet lang meer te leven hebt? De familie van Annemieke van Hazendonk kwam met het antwoord. We bewaren je schilderijen, richten een expositie in, verkopen de schilderijen en schenken de opbrengst aan een goed doel. Een jaar na Annemiekes overlijden was de expositie Vrijheid vanaf 7 oktober tot 27 november 2021 te bezichtigen in Museum De Kluis te Boekel.  

Alle tijdens de expositie getoonde schilderijen werden te koop aangeboden. De opbrengst van de schilderijen is naar een goed doel gegaan: een creatieve workshop voor cliënten inclusief alle benodigde materialen. Annemieke zou daar zeker blij om zijn geweest. Met veel betrokkenheid en inzet was zij actief binnen de Familieraad van GGZ Oost-Brabant. Waarbij één ding steeds voorop stond: het belang van de cliënt.

 

Geplande evenementen

 • Expositie
  do 07 okt.
  Boekel
  07 okt. 2021 10:00 – 26 nov. 2021 14:00
  Boekel, Kluisstraat 2, 5427 EM Boekel, Nederland
  De expositie Vrijheid is te bezichtigen t/m 27 november 2021 in Museum De Kluis in Boekel, Kluisstraat 2, 5427 EM Boekel (terrein Huize Padua). Klik op onderstaande knop voor de openingstijden.
  Delen
 
 

NEEM CONTACT OP

Verkoop via de website

Een schilderij aanschaffen werkt als volgt:

- vul het contactformulier in en vermeld het nummer van het schilderij (wordt vermeld op de website)

- na bevestiging van de aankoop (per e-mail) wordt met de koper een afspraak gemaakt over de levering en betaling van het schilderij.

Bedankt voor de inzending!